Páciens vélemények

Rico Domonkos - 2012. július 26.
A mai napon felhasználtuk a nyereményünket a Dentalpalace-ban. Rendkívül jól felszerelt, modern rendelő. Kifogástalan modorú, kedves, szakszerű személyzet, figyelmes kiszolgálás. A gyerekek is nagyon örültek az ajándékcsomagnak! :) Köszönünk mindent Dentalpalace! :)

Antukné Ildikó - 2012. április 13.
Köszönöm a mai napot nektek! Még soha nem volt ekkora élmény egy fogkőtelenítés, ami nem volt fájdalmas. Nagyon kedves volt mindenki. Egy igazi emberbarát fogászat ajánlom mindenkinek!:) Ha minden fogászat ilyen lenne, ilyen hozzáállású kedves emberekkel, akkor nem félnének az emberek a fogászattól. :)) Két hét múlva ismét. Csodás szép napot.

Dávid Zsuzsanna - 2012. február 13.
Nyertem a Dental Palace játékán egy ultrahangos fogkőeltávolítást, ami kitűnő volt gyönyörűen megtisztították a fogaimat elegáns tiszta rendelő, kedves személyzet mindenkinek ajánlani tudom. Nagyon szépen köszönöm!

Rácz Ferenc - 2012. január 3.
Kicsit késve írom, de megvolt még karácsony előtt az ultrahangos fogkő eltávolítás. Nagyon kedvesek voltak, várnom sem kellett. Köszönet a nyereményért!

Alexandra Zsarnóczky - 2010. szeptember 21.
Még egyszer köszönöm a lehetőséget! :) Megérte! Sokkal fehérebbek lettek a fogaim. :) Azóta is bármerre megyek, azt hallgatom egyfolytában, hogy: "De szépek a fogaid..." :D

Marta Szekrenyi - 2010. november 19.
Túl vagyok a kezelésen! Profi csapat, szép helyszín, kedves dolgozók! Nem is értem, miért félnek az emberek a fogorvostól?! Menjenek a Dental Palace-ba! Köszönöm a lehetőséget!

Boda Katalin - 2011. március 4.
Köszönöm még egyszer a kezelést! Elégedett vagyok az eredménnyel! :)

Losits-Molnár Zsuzsi - 2011. március 3.
Ma jártam először a rendelőben. Nagyon kedves és segítőkész volt velem mindenki.

Molnár Attila - 2011. április 2.
Nálunk a gyereke rajonganak a"Zoliért" és komoly harc megy azért, ki mehet hozzá....a legnagyobb lányunk Neki köszönhette, hogy újra hercegnő lehetett a suliban egy kisebb baleset után és széles mosolyt mutathatott... Szerintem ez az igazi vélemény, mivel a gyerek mindig tiszta véleményt mond.

Babai Barnabás - 2011. május 30.
Ezúton szeretném megköszönni, hogy a fogaimat fehérré varázsoltátok. Az eredménnyel maradéktalanul elégedett vagyok. A környezet és a légkör kellemes, a csapat kedves és segítőkész. Ajánlom ezt a remek csapatot mindenkinek, aki fehér fogakra vágyik. Hálás köszönet: Barnabás

Dybas Vivien - 2011. október 3.
Ezúton szeretném megköszönni a Dental Palace dolgozóinak, a remek hangulatú,(ami azért furcsa, mert az emberek általában gyomorgörccsel térnek be a fogorvoshoz), profi, segítőkész munkát. A fogfehérítésem nagyon jól sikerült, azóta még többet mosolygok:-)....Egyszóval mindenkinek csak ajánlani tudom a Dentalpalace-t! :-)

Fónyad Judit - 2011. november 9.
Ma volt a konzultáció a "nyeremény-mosolyommal" kapcsolatban. A főorvos úrral megbeszéltük a lehetőségeket, aztán kiválasztottuk a legjobbat. Nagyon szép, jól felszerelt rendelőjük van, és mindenki nagyon kedves volt. Nem is volt olyan félelmetes, mint gondoltam, sőt, nagyon jó élmény volt, mindenkinek ajánlom a Dentalpalace-t. Még egyszer köszönöm szépen a nyereményt! :)

 

SGS Implantátum

Dental Palace

Esztétikai kezelések

Páciens vélemények

Rico Domonkos
2012. július 26.

A mai napon felhasználtuk a nyereményünket a Dentalpalace-ban. Rendkívül jól felszerelt, modern rendelő. Kifogástalan modorú, kedves, szakszerű személyzet, figyelmes kiszolgálás. A gyerekek is nagyon örültek az ajándékcsomagnak! :) Köszönünk mindent Dentalpalace! :)

További páciens vélemények...